O kompaniji EurAsia Travel DMC

„EurAsia Travel DMC“  je turistička agencija koja  je osnovana i posluje u Crnoj Gori. Kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana imamo želju da budemo posrednici i u spajanju udaljenih zemalja, naroda, jezika i kultura. Jozef Čenšik kaže da:,,Turizam spaja narode, dok ih turistički servis razdvaja“.  Mi želimo da pokažemo kako turistički servis može služiti da spaja narode.  Tako da naš cilj je da budemo primjer pouzdanog turıstičkog partnera koji će težiti spajanju između potreba i želja klijenata uz poštovanje obaveza i rokova prema našim poslovnim partnerima.

 

Misija

Misija naše agencije je osigurati kvalitetne i sigurne turističke sadržaje i usluge turistima koji dolaze u Crnu Goru. Sa posebnom pažnjom i bezrezervnim ličnim angažmanom želimo stvoriti okruženje zadovoljnih klijenata i partnera koji će se uvijek iznova vraćati našoj agenciji  sigurni da će se i svi novi poslovi obavljati sa jednakom ozbiljnošću i entuzijazmom.

 

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za pouzdanu,inovativnu i uspješnu posredničku agenciju koja stalno postavlja više standarde, ostvaruje uspješno zacrtane ciljeve i posluje u skladu sa vremenom koje dolazi, nudeći sve veći broj sadržaja i usluga.

 

Mi smo tu da uštedimo vaše vrijeme i učinimo Vaš boravak što prijatnijim.